Y-kull

Mioamor's Start Me Up "Simba" og Mioamor's Material Girl "Flòr " er paret. Vi håper på valpekull første uke i desember
Mioamor's Start Me Up "Simba" og Mioamor's Material Girl "Flòr " er paret. Vi håper på valpekull første uke i desember

Flòr er fra kennelens M-kull. Hun er søt som sukker og full av pepp og energi. Flòr har vært svært sparsomt stilt på utstilling, ikke spesielt glad i dette, men fått fine kritikker likevel. Denne jenta er alltid blid og glad, hun er veldig sosial og kosete. Flòr er oppvokst på gård sammen med andre dyr og hund. Hun trives best som familiehund og barnas lekekamerat. Flòr er ca 28 cm høyog veier ca 4,5 kg. Hun er sjekket fri for patella, øyelyst fri, DNA-testet fri for prcd-PRA og crd4-PRA.

Mioamor’s Start Me Up «Simba» er fra vårt R-kull. Han er en nydelig og god gutt som tydelig har arvet sin mors «kose gener». Simba er alltid glad og veldig sosial. Han er ingen dominant hanne, går supert sammen med alle – både tisper, hanner og valper – uavhengig av rase. Han er aldri vond å be når det gjelder tur eller lek, elsker å løpe LC og en kløpper til å jobbe med nesen sin. Simba er en type man lett blir forelsket i, han har i tillegg et uttrykk som lyser av godhet og han er en liten gentleman. Simba har vært lite på utstilling, men har fått tittel Norsk Utstillingschampion. Han innehar 2 cert fra lurecoursing – det siste fikk han ikke tatt i år da alle aktiviteter som kjent ble innstilt pga sykdom.

Simba er ca 29 cm høy, veier ca 5,5 kg. Han er DNA-testet fri/normal for CRD4 PRA og PRCD PRA. Han er øyelyst FRI og patellasjekket 0/0

 

NUCH Mioamor’s Start Me Up

PT CH Gohan de balouzval

Elvis- el-rei de vedras

bulmaNUCH NJV-14 Mioamor’s One For My Baby

Migalhas do vale negro


Engahöjdens my only facinationMioamor's  Material Girl

NORD UCH EUW-15 NV-15-16 Profeta De Viamonte

Delfim De Viamonte

Querida De ViamontePizon's Eva Especiale

Almourol


missmurciDel denne siden